Det är något speciellt med ett perspektiv

Framåt för att bygga en bättre värld

Det verkar vara nära till hands, men är ändå utom räckhåll. En horisont kan inte nås, den är något som man måste driva mot. Det är en riktning, en riktning och en väg. Utifrån början av verksamheten visste vi att Internet kanske skulle vara mer en destination än en horisont. Internet och allt som det har delat med sig av förändrar allt från informationsdelning till den globala ekonomin, och vi är glada över att ha varit en del av detta i mer än år.

Välkommen ombord Din skeppare pratar om det här…

Öka hastigheten

De förväntar sig att komma fram säkert och i tid när de reser med flyg. Du tänker inte på vad som händer i cockpit - du sitter helt enkelt tillbaka och slappnar av och njuter av resan. Med oss är det samma sak. Företag samarbetar med oss eftersom vi tillhandahåller högkvalitativa molnhostingtjänster som får marknaden att stå ut för våra kunder. Med vår kunskap och expertis utrustar vi kunderna med lämplig teknik och hjälper dem genom den ständigt föränderliga tekniska miljön, vilket gör att de kan fokusera på sin huvudsakliga verksamhet.

Vi har lärt oss av att vara experter på andra områden, men har integrerat dem i vårt företags DNA

Passion-teamet

Det är rimligt att förse konsumenterna med ett reservnätverk med dubbel kapacitet om man vill vara redo för allt! Det finns en anledning till att kommersiella flygplan aldrig har en enda motor. Vi är stolta rötter till denna dag. Även om världen av molntjänster ofta är kaotisk och osynlig, uppvisar den sällan samma brådskande kris som andra företag, men kan ändå bedöma problemen korrekt och reagera snabbt. Varje dag fortsätter vårt team att ta dessa lärdomar och resan är långt ifrån avslutad

Dedikerade Linux-servrar

Behöver du en stark server och inte en riktig VPS? Vi erbjuder snabba dedikerade Linux-servrar till konkurrenskraftiga priser. Vi använder snabba SSD-enheter och erbjuder färdiga OS-avbildningar för snabb driftsättning och uppstart. Klicka på bannern och se våra servererbjudanden. Installation med ett klick Nu behöver du inte lägga tid på att installera en systemadministratör - välj distribution eller program och få en skräddarsydd, arbetsduglig miljö på några minuter. Vi erbjuder ett antal bra valmöjligheter som ingår i våra tjänster. Vi erbjuder grundläggande, kostnadsfri hjälp för kundfrågor som går långt utöver vårt servicelöfte. Vi har åtagit oss att ta hand om dig, förstå dig och dina krav och erbjuda exakt en sådan lösning som gör det möjligt för dig att uppnå den funktionalitet och de resultat som krävs med hjälp av våra tjänster.

Konkurrens på marknaden

Kunderna utvärderar ofta bara priset, utan att undersöka hur priserna har fastställts, eller jämför olika konfigurationer för "liknande" konkurrerande taxor. Leverantörens faktiska uppfyllande av åtagandet, garantierna och de extra alternativen måste beaktas. Målet är att erbjuda hjälp som svarar på förfrågningar snabbare än en gång om dagen och att lösa kundens förfrågan snarare än att förklara att de levererade tjänsterna är tjänliga och avbryta förfrågan i sak. Vi förklarar: vi har på marknaden ett av de bästa förhållandena mellan pris, service och tillförlitlighet! Det tekniska utförandet av infrastrukturen och plattformarna som garanterar att våra tjänster fungerar betydligt närmare premiumsektorn än våra tjänstepriser.

VPS for Linux and Windows

Linux är ett utmärkt val för hosting av specialiserade webbplatser och applikationer. Stabilitet, bra prestanda och överlägset virusmotstånd - allt detta är Linux-vänliga skäl. En lösning på Windows är lämplig om du behöver en VPS / VDS för att installera ett system för fjärrstyrda arbetsstationer (RDP) eller ordna molnarbetsplatser. Hög prestanda och förtroende Livslängden för våra datacenter är minst 99,7 %. På grund av variabler som t.ex: Hög tillförlitlighet och prestanda erhålls. Installation av installationsutrustning för VPS / VDS i Tier II- och Tier III-datacenter. Användning av teknik för tvåfaktorsautentisering för säker åtkomst till personliga konton. Tillämpning av effektiva metoder och programvara för säkerhetskopiering av data. Du kan hantera säkerhetskopiering på ett flexibelt sätt (kostnaden för säkerhetskopiering är endast 0,69 dollar per månad). Det finns ett kostnadsfritt alternativ för att generera systemets "ögonblicksbilder" innan några ändringar görs