Standarduppsättningar och VPS-uppsättningar för att uppfylla dina krav

Det finns många valmöjligheter för standardinställningar för virtuella dedikerade servrar för en snabb start. Det är också möjligt att välja individuellt

Det krävs ingen ominstallation av systemet för att ändra inställningarna

Det räcker med att starta om servern vid en lämplig tidpunkt för att ändringarna ska träda i kraft. Hantering (ökning av RAM-minne, CPU-kärnor, lagringsutrymme...) sker online via hostinganvändarens personliga konto. Oavsett taxa får du som standard: Trafik obegränsad. Vår VDS är kopplad till en kanal på 100 Mbps. Den kan anslutas efter överenskommelse om en högre hastighet behövs. Vår DNS är gratis att använda. Vi har ett eget NS för att hysa företagets kunddomäner. Stöd för adresser och routning för IPv4 och IPv6. Kontrollpanel Free Vesta eller Zpanel. Du kan lägga till en ISPmanager-panel för 7 dollar/månad vid behov. Våra paneler omfattar utmärkta filredigerare med hjälp av den inbyggda filhanteraren, organisation av många användares tillgång till en databas, hantering av PHP-lägen, val av PHP-version och så vidare.

Läs mer

Följande teknik används för att garantera snabb hastighet

Intel Xeon CPU-familjen. ECC-minne. ECC-minne. Den metod som används undviker fel och oavsiktliga minnesbitsändringar, säkerställer fortsatt drift av utrustningen och kontinuerligt hög hastighet. SSD-enheter. Vi använder många versioner av disksubsystem från raidlagring som är direkt kopplade till SDS Ceph. Anslut varje server till två anslutningar på 10 gigabit. Interna virtuella anslutningar på upp till 40 Gbit/s kan upprättas. Det finns hög tillgänglighet tillgänglig. Välj VPS-serverns plats för dina behov. Om du har för avsikt att arbeta här Snabba och tillförlitliga fördelar med GMHOST VPS-beställning Vi använder server- och nätverksutrustning från marknadsledarna och programvara från toppleverantörer. Vi använder endast licensierad programvara för att göra din datadrift och lagring av data mer tillförlitlig.

Läs mer

SSL

Få affiliateprogrammet att användas och tjäna pengar för användarna. Lönenivån beror inte på hur många kunder som anställs. Du får 10 procent rabatt på VPS-hyror eller andra kundtjänster. Gratis hjälp med att sätta upp, flytta dina webbplatser och data till vår infrastruktur. Våra specialister kommer att stödja överföringen av webbplatsen, databasen, CRM, etc., för att utföra tester (vid behov) och för att se till att alla hård- och mjukvarukomponenter fungerar korrekt. SSL-certifikat. Du får ett domäncertifikat gratis om du hyr en serviceorder för ett eller flera år. Vi säljer certifikat för Rapid SSL och andra certifieringscenter. Gratis provperiod. Gratis provperiod. Tid för gratis provperiod. Testa det valda alternativet innan du beställer. Det finns inga funktionsbegränsningar under testtiden. Rabatter baserade på inköpstid

Läs mer

Vad står bakom vårt hantverk?

explicabo exercitationem quod fugiat repudiandae nulla ipsam reprehenderit eos!

Här kommer vi att berätta för dig

Det finns en historia bakom varje namn. Det var en gång i tiden... detta är början på varje underbar berättelse

Så vårt namns berättelse börjar med samma termer. Det var en gång ett litet företag som syftade till att tillhandahålla snabba webbhotellslösningar som ville hålla fast vid sitt ursprung och fick ett namn. Detta enda ord definierar alltså vilka vi är Vad kan vi garantera dig?

  • Hållbarhet av servrarna
  • Säkerheten i toppklass
  • Kundlojalitet

I en värld där tid bokstavligen är pengar ville vi spara våra kunder både tid och pengar genom att erbjuda dem en snabb dedikerad och molnbaserad hostingplattform som har tillräckligt med funktioner för att utföra nästan allt. Och sedan hände allting helt enkelt, vi växte upp snabbt. Plötsligt blev vårt lilla företag ett välkänt hostingföretag. Det underbara är att vi fortfarande har samma eld, entusiasm och personer som vi älskar att arbeta med finns fortfarande kvar. Vi är glada över att vara här och göra det vi vill göra, vilket gör serveradministrationen enkel för alla.

Kundvärden är värderingar eller oss själva

Vi grundades som ett webbhotell med det primära målet att tillhandahålla extraordinära webbhotellstjänster och sekretess

Vår entusiasm för molnteknik från allra första början har lett till att vi ständigt strävar efter utveckling och innovation inom hosting. Eftersom vi är konfidentiella är vi ihärdiga när det gäller att skydda våra kunders personuppgifter. Detta har lett till en välkonstruerad och säker infrastruktur, som är grunden för de pålitliga hostingtjänster som våra kunder erbjuder. Helt självfinansierat och privat. När vi följer våra mål att bygga upp en fantastisk webbhotellstjänst är vi helt och hållet fast beslutna att inte tillhandahålla några externa investerare som kan tvinga oss att ändra kurs. Hela vår vinst återinvesteras kontinuerligt i den framtida utvecklingen av verksamheten. Med den senaste hårdvaran och nätverkstekniken uppdaterar vi regelbundet vår infrastruktur.

Vår personal består av sakkunniga experter som verkligen älskar Linuxsystem, nätverk och hostingplattformar. Vi gör det vi älskar varje dag, det är den dolda kärnan i vårt engagemang. Molnet och DevOps förändras ständigt och vi letar efter nya sätt att förbättra oss. att ha ett stort intresse och kontinuerlig nyfikenhet på alla tekniska framsteg är därför det som står bakom våra prestationer. Och vi har fortfarande samma passion och eldsjälar för att spendera vår tid på forskning och utveckling. Ett betydande IT-centrum med en enorm teknisk kultur. Reglerande förhållningssätt till dataövervakning är därmed en lämplig plats för hosting med större integritetsskydd. Vi anser att rätten till privatliv är en grundläggande mänsklig rättighet och att vi när det gäller personlig information är extremt skyddande. Vi har en strikt sekretesspolicy och omfattande datasäkerhetsförfaranden har upprättats. Dessutom använder vi inga cookies från tredje part på vår webbplats. Detta är vår formel för starka, effektiva servrar och vi kommer att fortsätta att sträva efter tjänster som vi är stolta över.